Travel to New-Pagelandia

Вітаємо

у Travel Hub - місці любителів унікальних подорожей, незабутнього відпочинку та професійно організованих поїздок з метою оздоровлення чи лікування.

Travel Hub – інноваційний проєкт у туристичному бізнесі, започаткований в Україні. У 2017 році Travel Hub об’єднав різні туристичні сервіси, фахівців туристичної індустрії, мандрівників, організаторів авторських подорожей, спікерів, письменників та тих, хто захоплюється подорожами в одному місці – затишному просторі на Подолі у Києві. Наша професійна команда не тільки надихає на нові подорожі, а дає можливість їх здійснити без зайвих турбот. У 2023 році ми відкрили коворкінг на Шота Руставелі.

У туристичному просторі Travel Hub коворкінг працює туроператор, проводяться тематичні зустрічі та конференції, є можливість організувати незвичайні екскурсії та подорожі з особливим сенсом.

Наші послуги

Travel Hub об'єднує усі туристичні сервіси в одному місці: коворкінг, послуги туроператора, івенти. А також медичний туризм - це напрямок який ми відкрили у 2022 році. Ми допоможемо вирішити всі ваші проблеми завдяки новітнім клінікам та професійним лікарям. Плануємо ексклюзивні авторські подорожі з сенсом та, як завжди, готові допомогти в організації відпочинку у будь-якій країні. У хабі ви завжди можете купити авіаквитки, страховки, пакетні тури, готелі та апартаменти, отримати візову підтримку, замовити трансфери або індивідуальну розробку туру.

Медичний туризм

Медичний туризм – професійна допомога у організації поїздки за кордон з метою лікування чи з косметичними потребами. Наша досвідчена команда готова вирішити багато завдань, завдяки тісній співпраці з новітніми клініками та професійними лікарями у всьому світі. Клієнтоорієнтована лінія підтримки та багаторічний досвід роботи у сфері туризму, дає нам впевненість у тому, що Ви, як клієнт, залишитеся задоволені.

Відпочинок

Відпочинок з нами – це вигідно, безпечно та продумано до найменших дрібниць. Команда професіоналів підбере найкращу країну та локацію для відпочинку, організує тур, незалежно від того, у якій ви зараз проживаєте країні. Всі локації з висококласним сервісом та перевірені часом. Цікаві пропозиції у будь-яку пору року та варіанти, які відповідають запиту клієнта – з дітьми, для пари, для однієї людини чи тур для групи на відповідний бюджет та дату. 

Завдяки нам, ви економите час, а ми організовуємо гідний, безпечний, незабутній відпочинок. 

 

Авторські тури

Авторські тури – новий популярний формат подорожей, присвячений певній темі або країні. Це унікальна можливість дослідити цікаві місця, про які не пишуть у путівниках, вивчити автентичну кухню або зануритись у цiкаву тему разом з однодумцями, отримати новий досвід у певній сфері. Авторські тури – це захоплююча суміш нових вражень, відпочинку та вивчення культури, традицій, підприємництва або спадку однієї чи декількох країн. Це,однозначно, подорожі з неперевершеним смаком.     

                                                                                                        

Коворкінг

Travel Hub – це простір для креативних людей, які захоплюються своєю справою, інтелектуалів, що об’єдналися і обмінюються ідеями, створюють інновації та працюють у середовищі лідерів.

190 м2 Workspace | 2 Private Offices | 2 Meeting Rooms | 145 м2 Lounge | Hospitality Bar | 2 Skype-rooms

Чому саме ми?

Ми плануємо та організовуємо тільки такі подорожі, у які б відправилися самі.

Ми співпрацюємо з надійними партнерами, які забезпечують якісний прийом. І обираємо цікаві і незвичайні теми для подорожей з сенсом.

Наша команда має 24-річний досвід у сфері туризму, тому кожна поїздка, організована нами, стане незабутньою для вас.

Напишіть нам і ми допоможемо знайти те, що ви шукаєте